ГоловнаРеєстраціяВхід Розважальний портал Субота, 20.04.2024, 05:29
  Вітаю Вас Гість | RSS

 
 Головна » Оптимізм постачальників з приводу замовлень на сенсорні панелі для ноутбуків зменшився 
19:31

Оптимізм постачальників з приводу замовлень на сенсорні панелі для ноутбуків зменшився

Як стверджує ресурс Digitimes з посиланням на промислові джерела, оптимізм виробників сенсорних панелей щодо можливого зростання в найближчому майбутньому виручки від поставок продукції для ноутбуків помітно знизився. Виною цьому скорочення замовлень вендорів ноутбуків на постачання сенсорних панелей в третьому кварталі До того ж замовники збільшили тиск на виробників з метою зниження відпускних цін.


 

Згідно початковим очікуванням вендорів, про що неодноразово повідомлялося в пресі, питома вага сенсорних моделей в загальному випуску ноутбуків в 2013 році повинен був скласти 15%. В даний час прогноз з приводу цього показника знизився до 10%. Не бажаючи ризикувати, вендори ноутбуків припускають збільшити обсяги замовлень на постачання сенсорних панелей в четвертому кварталі.

Разом з пресингом вендорів з приводу зниження цін, перенесення піку замовлень на сенсорні панелі на кінець року може серйозно позначитися на обсягах доходів виробників панелей в 2013 р.

Слід зазначити, що резерви для підвищення доходів у виробників сенсорних панелей все ж є, тому що попит на дану продукцію для смартфонів і планшетів як і раніше високий.

  Переглядів: 438  |  Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
 

Форма входу


Пошук

Спілкуйся разом з нами

Мені подобається

Друзі сайту

Статистика

Яндекс.Метрика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

При використанні інформації посилання на сайт обов’язкове Copyright © 2024

Вверх