ГоловнаРеєстраціяВхід Розважальний портал Понеділок, 29.04.2024, 06:50
  Вітаю Вас Гість | RSS

 
 Головна » Архів матеріалів

 Просмотров: 659 | Комментарии (0)

Об'ява висіла на Петроградке на Каменноостровскому проспекті в СПб.
Зрозуміло, що "кожен хоче любові і солдат, і моряк", але Пітер став схожий за складом народонаселення на Фергану або Душанбе.
 Просмотров: 494 | Комментарии (0)

 Просмотров: 445 | Комментарии (0)

З солов терпіли: Ми відпочивали на пляжі в Новому Південному Уельсі (Австралія). Грозова хмара взялася з нізвідки, все сталося буквально за хвилину. З неба посипався град розміром з людський кулак. Багато людей, включаючи мене, просто не встигли добігти до укриття і виявилися ось в такому вигляді. Коли тебе молотять з усієї сили шматками льоду - це боляче. Я потім тиждень не вилазив з лікарні. (с)

... Читати далі »

 Просмотров: 524 | Комментарии (0)

У багатьох містах світу періодично проводять пивні фестивалі, найвідомішим з яких є мюнхенський Октоберфест. Народ на таких святах гуляє, веселиться, танцює і звичайно ж п'є пиво, закушуючи його традиційними баварськими ковбасками, запечені свинячі ніжками і копченим сиром.
Проводиться такий фестиваль і в столиці В'єтнаму місті Ханой. Програма проведення фестивалю приблизно однакова, за винятком закусок до пива. В'єтнамці люблять перекусити під пиво стравами своєї національної кухні, вельми своєрідна для європейської людини.


 Просмотров: 867 | Комментарии (0)

Який захід складе конкуренцію "Оскару" за очікуваності та кількістю знаменитостей? Звичайно ж Бал Інституту Костюма (Met Ball). Винуватці торжества - дизайнери, разом зі своїми музами в особі знаменитих модниць і популярних моделей з'являються перед спалахами численних фотографів на червоній доріжці музею Metropolitan в Нью-Йорку.
Щороку бал проходить під певною тематикою.

Подивіться, як на цей бал одяглася Аня Рубік - польська топ-модель.

 Просмотров: 485 | Комментарии (0)

Ведущая прогноза погоды на телеканале Fox 2 Джессика Стар надела одно из своих любимых платьев, которое ей категорически запрещено надевать на работу



 Просмотров: 673 | Комментарии (0)

В одній польській селі жителі всерйоз взялися провчити місцевого 24-річного гонщика за небезпечну і невмілу їзду.
Під покровом темряви вони підняли його Форд на верхівку дерева. Прокинувшись уранці, здивований горе-водій почав надзвонювати в поліцію. Сусіди зізналися, що для спецоперації знадобився підйомний кран, а ось головного призвідника не називають. Власник машини сказав, що натяк зрозумів. Але, на його думку, це вже перебір.



 Просмотров: 616 | Комментарии (1)

« 1 2 ... 53 54 55 56 57 »
 
 

Форма входу


Пошук

Спілкуйся разом з нами

Мені подобається

Друзі сайту

Статистика

Яндекс.Метрика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

При використанні інформації посилання на сайт обов’язкове Copyright © 2024

Вверх