ГоловнаРеєстраціяВхід Розважальний портал Вівторок, 07.05.2024, 16:56
  Вітаю Вас Гість | RSS

 
 Головна » Архів матеріалів
 Просмотров: 495 | Комментарии (0)

Можете мене пристрелити. Останні кілька місяців я ненавиджу футбол. Здавалося б, з чого така агресія до мирного і дуже популярному виду спорту? Все дуже просто, даю наводку: я з України. І Євро-2012 мені винесло мозок остаточно.

Мене задовбали гламурні квіточки-футболяшечкі на автобусних зупинках, тротуарах і стінах.

Мене задовбало те, що в кожному магазині одягу мені впарюють маєчки, шортики і трусики з логотипами Євро. Мена особливо задалбивает фраза: «Ну, це ж модно!» - І скривджені очі.

Мене довела до ручки неможливість придбати спортивні напульсники без гордої написи: «Ми чекаємо Євро» - і це у фірмовому магазині «Адідас»!
 Просмотров: 429 | Комментарии (0)

Перед вами інформаційна дошка в медичному центрі для туристів в Буркіна Фасо (держава в Африці). Справа в тому, що не всі розуміють англійську, а тим більше мова Буркіна Фасо, тому медики вирішили намалювати всі небезпеки, які загрожують гостям у цій країні


 Просмотров: 489 | Комментарии (0)


У липні 1959 року в Москву прилетів віце-президент США Річард Ніксон, де разом з Хрущовим відкривав Американську національну виставку в парку "Сокольники". Прогулюючись по виставці в компанії Хрущова, Ніксон зупинився біля моделі кухні приміського американського будинку, там між політиками спалахнув тривала суперечка. За словами фотографа Елліотта Ервітта, який зняв знаменита фотографія, де Ніксон тицяє пальцем у Хрущова, в дебатах проскочили дві фрази, які не увійшли ні до однієї з публікацій. Ніксон сказав: "Ми багаті, а ви бідні. Ми їмо м'ясо, а ви їсте капусту!". Хрущов відповів просто: "Та пішов ти на хуй!"
 Просмотров: 476 | Комментарии (0)

 Просмотров: 433 | Комментарии (0)

Хедлайнером міжнародного музичного фестивалю KUBANA-2012 стане американська панк-група The Offspring.


 Просмотров: 416 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 52 53 54 55 56 57 »
 
 

Форма входу


Пошук

Спілкуйся разом з нами

Мені подобається

Друзі сайту

Статистика

Яндекс.Метрика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

При використанні інформації посилання на сайт обов’язкове Copyright © 2024

Вверх