ГоловнаРеєстраціяВхід Розважальний портал П`ятниця, 26.04.2024, 22:31
  Вітаю Вас Гість | RSS

 
 Головна » Архів матеріалів
Suspension або підвішування - ритуал, випробування, форма гри з тілом, обряд, під час якого людина висить на гаках, просмикнутих через проколи (найчастіше тимчасові) у його шкірі.
Багатьом це може здатися дивним, але варто зауважити, що підвішування іноді кардинально міняє життя людей: як в позитивну сторону, так і в негативну.
В даному випадку негативного повороту в житті підвішується помічено не було.

На подив все було стерильно і чисто. Після вилучення гаків зі шкіри, ретельно був видавлений повітря, крові практично не було, та й по відчуттях особливої ​​болю теж начебто не було. Мабуть в результаті моральної підготовки дівчини.

... Читати далі »

 Просмотров: 635 | Комментарии (0)

Сімейна парочка, пардон, квартет! Сестри-двійнята Вікі і Валерія одружені на одному і тому ж мужчинка - Джо, який окрім них одружений ще й на їх кузині - Аліні! о_О Як так?

 Просмотров: 576 | Комментарии (0)



 Просмотров: 493 | Комментарии (0)

Маятник Ньютона - механічна система, придумана Ісааком Ньютоном для демонстрації перетворення енергії різних видів один в одного: кінетичної в потенційну і навпаки. За відсутності протидіючих сил (тертя) система могла б діяти вічно, але в реальності це недосяжно.
 Просмотров: 2624 | Комментарии (0)

Збирати гостей у себе вдома, справа не вдячна. Особливо, якщо це молодіжна тусовка. Прокинувшись вранці, після бурхливої ​​гулянки, можна виявити таке ...

 Просмотров: 613 | Комментарии (0)

Автор: Знайомий на 1 травня був в Криму, в Рибальському. Поруч готувала шашлик серйозна кампанія з професійним фотографом. Спостерігаючи за її роботою я зрозумів, що головне для фотографа задній план.

... Читати далі »

 Просмотров: 584 | Комментарии (0)

Зовсім нічого хорошого! Власнику цього авто крупно не повезло - його GPS приймач грунтовно нагрівся на сонці і його акумулятор вибухнув - наслідки всередині поста.

... Читати далі »

 Просмотров: 555 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 54 55 56 57 »
 
 

Форма входу


Пошук

Спілкуйся разом з нами

Мені подобається

Друзі сайту

Статистика

Яндекс.Метрика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

При використанні інформації посилання на сайт обов’язкове Copyright © 2024

Вверх